Societat 14/12/2019

Els infants ingressats i els fills de treballadors de Son Espases han celebrat la festa de Nadal

Andreu Veny, un nin de cinc anys, ha guanyat el Consurs de dibuix infantil que serà la imatge de la postal de Nadal d'enguany de l'hospital de referència

Ara Balears
1 min
Activitats que realitzen voluntaris de Creu Roja a la festa de Nadal adreçada als infants a Son Espases

PalmaEls infants ingressats a Son Espases i els fills dels treballadors de l'hospital han celebrat la festa de Nadal. Durant la ceebració també s’ha donat el premi de la tercera edició del Concurs de dibuix infantil a Andreu Veny, un infant de cinc anys, que serà la imatge de la postal de Nadal d'enguany de l'hospital de referència.

Els més petits han pogut gaudir d’una jornada plena d’activitats molt variades com ara tallers de manualitats, actuacions musicals, balls, castells inflables, visita del Pare Noel i, fins i tot, passejar amb motos Harley.

El Consell de Mallorca, la Creu Roja, la batucada Samba d’AKI, el grup de ball Black Twice i Little Twice, la Policia Local de Palma, el SAMU 061, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, els Bombers de Palma i els Ángeles Guardianes Mallorca han col·laborat en la festa. Tots ells han contribuït activament en el desenvolupament de les activitats.

stats