Societat 10/06/2022

Moren tres homes ofegats a les Balears en un dia: dos a Mallorca i un a Menorca

ARA Balears
1 min
Una ambulància del SAMU 061.

PalmaTres homes han mort ofegats aquest divendres a les Illes, dos a Mallorca (un d'ells a la Platja de Muro i l'altre a cala Agulla) i l'altre a la platja del Racó d'en Paupa, a Menorca, segons ha informat el SAMU 061. El primer succés ha ocorregut a les 15.40 hores a la Platja de Muro, quan els socorristes han tret un home de l'aigua i han començat a fer-li maniobres de reanimació. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat un vehicle d'intervenció ràpida del SAMU 061 i dues unitats de suport vital avançat. Després de realitzar-li maniobres de reanimació durant més de 40 minuts, l'home ha mort.

El segon succés ha ocorregut a les 15.45 hores a cala Agulla, quan el socorrista també ha tret de l'aigua l'home i ha començat les maniobres de reanimació. Hi han acudit una unitat de suport vital avançat, una unitat de suport vital bàsic i un metge del PAC de Capdepera. Durant 45 minuts s'ha intentat reanimar el pacient, que finalment ha mort.

La tercera víctima del dia ha estat un home de 69 anys que ha mort ofegat a la platja del Racó d'en Paupa, al municipi menorquí de Sant Lluís. Segons ha detallat el SAMU 061, el succés ha tingut lloc les 17.15 hores.

stats