Societat 26/07/2020

Mor una dona en una col·lisió entre dos velers en aigües pitiüses

Les dues embarcacions han xocat a prop de l'illot de Castaví en la ruta marítima que uneix Eivissa i Formentera

Ara Balears
1 min
Imatge aèria de la zona del Freu, entre l’illa de Formentera i Eivissa, que forma part del Parc Natural de ses Salines.

PalmaUna dona de nacionalitat belga i de 43 anys ha mort aquest diumenge en una col·lisió entre dos velers a prop de l'illot de Castaví, en la ruta marítima entre Eivissa i Formentera, segons ha informat l'agència Efe a través de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim.

L'112 ha alertat del xoc entre les embarcacions Shambala i Batucada en els Freus d'Eivissa i Formentera, que ha tingut lloc al voltant de les 13 h. En el moment de l'accident, un dels velers estava maniobrant devora l'illot. La dona ha mort a l'acte a causa de l'impacte entre els vaixells, segons dades de la Guàrdia Civil i SAMU 061.

El centre de Palma de Salvament Marítim ha mobilitzat dues embarcacions i socorristes, que han evacuat la víctima juntament amb la resta de tripulants fins al port de la Savina de Formentera, on els esperaven els sanitaris.

Un dels tripulants, un home belga de 56 anys, ha estat traslladat a l'hospital de l'illa amb cops i en estat de xoc, segons ha informat l'Àrea de Salut de les Pitiüses. Almenys uns altres tres ocupants de les embarcacions han estat atesos al port per ansietat.

stats