Societat 03/05/2019

Mor la treballadora de l'aeroport que fou agredida per un turista

Francina Armengol ha expressat el seu condol amb una piulada

Ara Balears
1 min
Aeroport Internacional Ramon Llull: el canvi que no arriba

PalmaUna auxiliar de seguretat que treballava en l'aeroport de Palma ha mort aquest divendres com a conseqüència de complicacions en una operació a la qual va ser sotmesa després de resultar ferida durant una agressió que va sofrir per part d'un usuari de l'aeroport. Segons ha informat la fundació FTSP-USO, després d'analitzar el cas "hem arribat a la conclusió que es podria haver evitat la mort de la treballadora".

El sindicat ha lamentat en un comunicat "profundament" la defunció de l'auxiliar de seguretat de l'empresa Visabren que va sofrir una agressió per part d'usuari de l'aeroport de Palma mentre exercia la seva labor en la zona d'arribades, la qual cosa va provocar la intervenció quirúrgica.

Segons el sindicat, l'empresa Visabren i, al seu entendre, AENA, "sabien que l'agressió es podia produir i no van fer res per evitar-ho". Segons FTSP-USO, la situació es podria haver evitat "simplement reforçant aquests llocs de tensió com el comitè d'empresa ha sol·licitat en reiterades ocasions".

L'organització sindical ha denunciat que "les agressions, verbals principalment, però també alguna agressió física lleu, estan a l'ordre de dia dels llocs on aquesta i altres treballadors desenvolupen la seva labor cada dia i sobretot en temporada alta".

Francina Armengol ha expressat el seu sentit condol amb una piulada

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha expressat aquest divendres el seu condol i solidaritat a la família i els companys de treball de la treballadora. "Un acte de violència terrible que cal condemnar amb fermesa", ha escrit Armengol en el seu perfil de Twitter.

stats