Societat 27/07/2019

Mor el missioner Joan Francesc March a 92 anys

El 'corito' va ser el biògraf de Joan Mascaró i un dels grans divulgadors de la figura de Ramon Llull

Ara Balears
1 min
Imatge d'un vídeo de l'informatiu d'IB3.

PalmaAquest divendres ha mort Joan Francesc March, missioner de la congregació dels Sagrats Cors, a 92 anys. El ‘corito’ va néixer a Santa Margalida, va escriure tres llibres i va dedicar bona part de la seva feina a la biografia de Joan Mascaró, col·laborador del banquer Joan March.

El pare Joan Francesc March és considerat un dels grans divulgadors de Ramon Llull, a qui va estudiar amb profunditat. Va ser cronista i bibliotecari del Monestir de la Real de Palma. També va ser el sacerdot de la Llar d’Ancians, competència del Consell. A més, el missioner i intel·lectual és conegut pel seu activisme en contra de la construcció de l’hospital Son Espases al solar que hi havia a prop del monestir on va viure.

La seva comunitat de missioners i els seus nebots i nebodes comuniquen que el vetlaran al tanatori del cementeri municipal de Son Valentí aquest dilluns de 10.30 h a 12.30 h i de 16 h a 18 h. El funeral se celebrarà al monestir de Sant Bernat de la Real, que ell va estimar tant, a les 20 h.

stats