Societat 04/01/2019

Mor un jove de 29 anys en un accident de trànsit a Palma

L'accident ha tingut lloc en el punt d'unió entre el camí dels Reis i el de Gènova-Sant Agustí, sota l'autopista d'Andratx

Ara Balears
1 min
Mor un jove de 29 anys en un accident de tràfic a Palma

PalmaUn home de 29 anys ha mort aquesta matinada en un accident de trànsit a Palma, en concret en el punt d'unió entre el camí dels Reis i el de Gènova-Sant Agustí, sota un pont que sosté l'autopista d'Andratx.

Segons ha informat el servei d'emergències 061 i publica l'agència Efe, l'accident ha tingut lloc a les 00.45 h d'aquesta matinada. El mitjà 'Crónica Balear' explica que el vehicle ha enfilat un revolt molt tancat quan el conductor n'ha perdut el control i ha pujat damunt la barrera de seguretat situada a la part exterior del revolt. Després de recórrer diversos metres d'aquesta manera, ha envaït la vorera i ha començat a fer voltes fins a impactar contra les columnes que suporten l'autopista.

Els Bombers de Palma han afirmat que l'accident "ha estat molt violent", ja que el vehicle ha impactat "a molta velocitat" contra el pilar del pont. Tal com detalla el diari, no hi ha hagut testimonis del fet. Uns conductors han localitzat el cotxe destrossat minuts més tard i han avisat els serveis d'emergència. Al lloc, s'hi han desplaçat seguidament dispositius de la Policia Local de Palma, dues ambulàncies del 061, els Bombers de Palma i la Guàrdia Civil de Trànsit.

Els bombers, que han informat del fet en el seu compte de Twitter, han hagut de tallar el vehicle per aconseguir accedir al conductor. Malgrat els esforços, els serveis mèdics no han pogut fer res per salvar-li la vida.

stats