Mort

Mor assassinat l'actor Johnny Wactor, de 37 anys, mentre intentava aturar un robatori

Va rebre un tret per part d'un sospitós que estava intentant endur-se una peça del seu cotxe

ARA
2 min
L'actor en una escena de la telenovel·la

BarcelonaL'actor Johnny Wactor, conegut per haver participat en la longeva telenovel·la nord-americana Hospital General, va morir aquest dissabte a Los Angeles mentre intentava impedir un robatori, segons ha informat la mare de l'intèrpret, Scarlett, al mitjà nord-americà TMZ. Watcor va rebre un tret per part d'un dels tres sospitosos que presumptament estaven intentant robar el convertidor catalític del seu cotxe. L'incident va passar al voltant de les tres de la matinada, explica la policia de Los Angeles.

La mare de l'actor ha detallat que el seu fill va veure algú a prop del cotxe quan va sortir de treballar d'un bar. Inicialment, va pensar que una grua s'estava intentant endur el vehicle, però quan s'hi va acostar, un dels tres sospitosos li va disparar. Els sospitosos van fugir i Wactor va ser traslladat a l'hospital, on es va certificar la seva mort.

Entre 2020 i 2022, Wactor va tenir un personatge recurrent a Hospital General. Durant 160 episodis, va interpretar Brandon Corbin, que estava casat amb Sasha Corbin (Sofia Mattson), que era addicta a les drogues. "Tota la família d'Hospital General té el cor trencat per la mort de Johnny Wactor. Era una persona encantadora i era un plaer treballar amb ell cada dia. Els nostres pensaments estan amb els seus éssers estimats en aquests difícils moments". Sofia Mattson, la seva companya de repartiment a la telenovel·la, també ha tingut un record per a ell. "Et trobarem molt a faltar, Johnny. Una de les persones més increïbles que he conegut mai", ha dit a Instagram. Wactor també va aparèixer en altres ficcions com ara Westworld, The OA o Mentes criminales.

La policia ha detallat que estan investigant els fets i que no hi ha cap detingut. El robatori de convertidors catalítics s'ha disparat als Estats Units els últims anys, de 1.298 registrats el 2018 a 52.206 el 2021, segons dades de l'Oficina Nacional de Delictes contra Assegurances. El 37% de tots els robatoris de convertidors catalítics rastrejats el 2021 es van produir a Califòrnia.

stats