Societat 04/05/2022

Mor als 16 anys la protagonista del mem de la nena somrient

Kailia Posey es va fer viral per una imatge seva quan participava en un 'reality'

A.P.
1 min
Posey es va fer coneguda per un mem extret de la seva participació a un 'reality'

Kailia Posey, l'estrella infantil del reality Toddlers & Tiaras i protagonista d'un dels mems més virals d'internet, va morir dilluns als 16 anys. La família de Posey ha confirmat avui que la causa de la mort de la noia ha sigut el suïcidi. “Tot i que era una adolescent amb un futur brillant al davant, desafortunadament en un moment d'impuls va prendre la decisió precipitada de posar fi a la seva vida a la terra", ha explicat la família en un comunicat.

Amb Toddlers & Tiaras (2009-2013), programa que seguia les vides de nenes que es presentaven a concursos de bellesa, Posey, que va participar en l'espai quan tenia cinc anys, es va convertir en una estrella infantil. El gif fet a partir d'una foto seva fent un somriure maliciós la va convertir en una de les imatges més compartides a internet.

La mare de Posey, Marcy Posey Gatterman, va ser l'encarregada d'anunciar la mort de la seva filla a través d'una publicació que va fer a Facebook. "No sé què dir ni què pensar. Una noia meravellosa ha marxat. Sisplau, doneu-nos la privacitat necessària per plorar la pèrdua de la Kailia. La meva nena per sempre", deia en l'anunci. La mare va compartir diverses fotos de la seva filla de pocs dies abans de la seva mort en què se la podia veure assistint a la festa de graduació.

Al gener Posey va explicar al seu Instagram que s'estava preparant per participar al concurs de bellesa per ser Miss Washington adolescent, que se celebrarà al febrer.

stats