MÉS per Mallorca dona suport a Fina Santiago davant el cas de menors tutelats

El partit ecosobiranista i la consellera varen parlar amb la militància sobre aquesta qüestió en el Consell Polític duit a terme a Llucmajor

La consellera d'Afers Socials del Govern balear, Fina Santiago, va participar aquest divendres en el Consell Polític de MÉS per Mallorca, duit a terme a Llucmajor. Durant l'acte, Santiago i el coordinador de la formació, Antoni Noguera, varen informar la militància de la situació del cas dels menors tutelats explotats sexualment. Els militants del partit varen donar "suport unànime" a la consellera, segons ha informat MÉS.

Santiago va argumentar que "la dreta encara no ha fet cap proposta ni una" amb relació a aquest problema. Els membres del Consell Polític varen intervenir en nombroses ocasions per fer costat tant a la consellera com a la resta de responsables del seu departament.

Entre les peticions de la militància, MÉS per Mallorca destaca la de "continuar donant una visió feminista" a la qüestió i destacar "el problema estructural i les situacions que provoca el patriarcat". A més, Santiago i Noguera varen aclarir tots els dubtes que varen sorgir des del Consell Polític.

EDICIÓ PAPER 23/05/2020

Consultar aquesta edició en PDF