Societat 25/12/2018

Més de 200 espectadors assisteixen al concert solidari per als nins amb fibrosi quística

La fundació Respiràlia, que treballa per millorar la qualitat de vida d'aquestes persones, va ser l'entitat organitzadora de l'esdeveniment

Ara Balears
1 min
El concert es va celebrar a la  Parròquia de Sant Sebastià, a Palma

PalmaUnes 220 persones varen assistir ahir al concert benèfic en favor dels nins amb fibrosi quística. L'acte solidari, que es va dur a terme a la parròquia de Sant Sebastià, va servir per recaptar uns 800 euros per als infants que tenen aquesta malaltia, segons ha informat l'agència Efe. La fundació Respiràlia, que treballa per millorar la qualitat de vida d'aquestes persones, va ser l'entitat organitzadora de l'esdeveniment.

Els encarregats de donar veu al concert varen ser el Cor de Secundària i el Cor Juvenil del Col·legi Sant Josep Obrer, que varen oferir un repertori variat amb música de cinema, eclesiàstica i popular.

Amb la direcció de Margalida Ripoll i Daniel March, el Cor de Secundària va interpretar bandes sonores de pel·lícules com 'La la land' i 'The greatest showman', entre d'altres, mentre que Xisco Prats va dirigir el cor juvenil en la seva interpretació de cançons com 'Hallelujah' de Leonard Cohen, 'Hello' d'Adele i 'Boig per tu', de Pep Sala, entre d'altres.

Per finalitzar el concert i enaltir l'esperit d'aquestes dates, ambdós cors varen interpretar dues cançons nadalenques.

La fundació Respiràlia destinarà els 801,80 € recaptats al programa 'Educar és salut en fibrosi quística', amb l'objectiu de formar els nins i joves amb aquesta malaltia amb persones que gestionen de manera autònoma el tractament de la seva malaltia.

stats