El mercadet artesanal de Sant Magí arriba enguany a la seva tercera edició

Fins el mes de juny hi haurà paradetes tots els primers diumenges de mes i durant l'estiu el mercadet serà nocturn

El mercadet de Sant Magí s'ha consolidat com una iniciativa veïnal que dinamitza el barri i congrega a productors locals i artesans que volen vendre els seus productes. Enguany arriba ja a la seva tercera edició amb algunes novetats. 

Entre elles, els canvis en els horaris ja que durant l'hivern el mercadet es farà el primer diumenge de mes pels matins. A més durant el desembre el mercat s'obrirà també els dies 1, 15 i 22 durant els matins, de 10h a 15h, tal i com ha explicat la directora general de mercats, Griselda Sesé.

En canvi a l'estiu l'horari passarà a ser nocturn, de 17h30 a 22h30, i es farà el primer i el tercer dissabte. "Vàrem demanar que aquest canvi d'horari perquè els mercaders no podien aguantar les altes temperatures durant l'estiu", ha explicat Tomeu Berga, representant de l'Associació de Veïns i Amics de Santa Catalina.

El mercadet que es fa a la plaça Verge del Miracle, al carrer de Sant Magí, està integrat per vint-i-cinc paradetes que oferiran menjar, cafè, cervesa, productes artesanals així com també productes de segona mà i reciclats. 

Antònia Martín, regidora de sanitat i consum, ha assegurat que aquest mercat s'ha convertit en un "punt de trobada, que atorga un valor afegit a la barriada des d'un punt de vista social i d'ocupació". I és que aquest mercat també representa una oportunitat pels productors a l'hora de mostrar i poder vendre els seus productes tant artesanals com gastronòmics.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF