Els menorquins, eivissencs i formenterers encara paguen el bus de l'aeroport de Palma a preu de turista

MÉS per Menorca no accepta "més retards ni excuses" en l'aplicació de la Llei de capitalitat

Els residents de les Pitiüses i Menorca encara no es beneficien del descompte de resident de què gaudeixen els palmesans en el transport públic que connecta la capital balear amb el port, l'aeroport i la UIB. Ho avançava avui el ' Diario de Ibiza' i també ho denuncia el partit MÉS per Menorca, que diu que no acceptarà "més retards ni excuses" en l'aplicació d'aquest descompte.

El conseller de Territori i Mobilitat, Marc Pons, va anunciar el passat 12 de juny al Parlament que ja es podria expedir la targeta per obtenir el descompte. A més, la mesura forma part de la modificació de la Llei de capitalitat aprovada el 2016 i dels Acords per Menorca que varen subscriure el Govern de Francina Armengol i el partit MÉS per Menorca quan aquests darrers varen abandonar l'Executiu però li varen mantenir el suport parlamentari.

Els menorquinistes critiquen la manca de "comprensió" per part del Govern balear i l'Ajuntament de Palma pel que fa a la doble insularitat i recorden que hi ha serveis públics ubicats a la capital que han servir "per a tots els habitants de les Illes Balears".

EDICIÓ PAPER 17/02/2019

Consultar aquesta edició en PDF