Societat 25/06/2021

Menorca recuperarà al setembre la Fira Arrels, el referent del producte local

Es farà a l'aire lliure i l'entrada serà gratuïta

Iván Martín
1 min
Els cuiners són part fonamental de la Fira Arrels.

MaóEl Consell de Menorca ha decidit recuperar la Fira Arrels el pròxim mes de setembre en un nou format a l'aire lliure i amb el clar objectiu de promocionar el producte de proximitat de l'illa, la seva cuina i Menorca com a destí gastronòmic sostenible. A més, la institució ha deixat clar que, de cara l'edició de 2022, el certamen tornarà al format anterior i al recinte firal de Maó coincidint amb la declaració aquest any de Destí Gastronòmic Europeu.

Cal recordar que la Fira Arrels es va suspendre l'any passat a causa de la crisi sanitària causada pel covid-19 davant la decepció dels productors menorquins que esperen la cita per a oferir les darreres novetats i vendre els seus aliments. El parc del Freginal de Maó acollirà el 18 i 19 de setembre l'esdeveniment, que comptarà amb una reducció d'expositors per complir amb la normativa i concentrarà les seves activitats en un únic espai en què s'alternaran les conferències, la cuina en viu i els tallers de degustació.

Una altra de les novetats és que l'accés serà gratuït, amb la idea que també puguin visitar Arrels els turistes que per aquestes dates encara estiguin a l'illa i, per tant, oferir una projecció exterior al certamen. L'època de l'any també propícia que el sector pugui mostrar altres productes propis de la temporada.

stats