Societat 28/03/2022

Menorca promociona la Regió Europea de la Gastronomia a Madrid Fusión

L'expositor de l'illa estarà representat per cinc productors

Iván Martín
1 min
Una imatge d'arxiu de Menorca a Madrid Fusión.

MAÓLa Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) participa en el Madrid Fusión amb l'objectiu de promoure el producte local i donar a conèixer el mandat de l'illa com a Regió Europea de la Gastronomia.

L'expedició menorquina comptarà des d'aquest dilluns i fins al dimecres amb la presidenta del Consell de Menorca, Susana Mora; la directora insular de Promoció Turística, Laura Ruiz, i la directora insular d'Economia Pilar Pons. És la tercera participació de l'illa a Madrid Fusión.

L'expositor de Menorca estarà representat per cinc productors de l'illa: gin Xoriguer, els cellers Torralbenc, la formatgeria Subaida, l'oli Pont Modorro i l'empresa Bolets de Menorca.

A més, la FFTM, coincidint amb Madrid Fusión, ha organitzat un sopar per a seixanta periodistes de mitjans de comunicació especialitzats en cuina, gastronomia i viatges. Els comensals degustaran en el Kitchen Club de la capital espanyola un menú de quatre plats representatius de la gastronomia de l'illa, maridats amb una selecció de vins de Menorca.

stats