Les mascotes podran viatjar en totes les línies de l'EMT el 2022

La Comissió d'Urbanisme i Medi Ambient de Cort ha aprovat aquest divendres la proposta del Partit Popular

Les mascotes podran viatjar amb els seus propietaris en totes les línies de l'EMT a Palma a partir del 2022. Així s'ha decidit a la Comissió d'Urbanisme i Medi Ambient aquest divendres, a proposta del Partit Popular. Tot i això, encara cal que la mesura sigui aprovada al ple de l'Ajuntament.

Segons ha acordat l'equip de govern, aquesta mesura s'aplicarà de manera progressiva a totes les línies de l'EMT fins a la seva total implantació el primer trimestre del 2022. En aquest sentit, la regidora popular Lydia Pérez ha celebrat la mesura, "que ens permet continuar avançant cap a una ciutat més amable i accessible per a tots aquells que l'habiten".

Pérez també ha recordat que la seva formació va fer la primera passa en aquest sentit, quan va proposar permetre l'accés a mascotes a les línies 20, 30 i 2. Aquesta autorització es va ampliar el 2015 a les línies 1, 3, 15 i 21. A partir d'ara, el govern municipal anirà informant periòdicament a través de la seva pàgina web i de les xarxes socials dels busos que adoptin la mesura i de quins requisits hauran de complir.

EDICIÓ PAPER 16/01/2021

Consultar aquesta edició en PDF