Societat 16/01/2020

Les mascotes podran viatjar a vuit línies més de l'EMT a partir de febrer

La taxa per als cans és de 0,30 cèntims i han d'anar fermats i dur morrió

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaLes mascotes podran viatjar amb els seus propietaris a partir de febrer a vuit noves línies de l'Empresa Municipal de Transports (EMT) i ja seran 16 de les 38 que té l'empresa pública. La taxa per als cans és de 0,30 cèntims i han d'anar fermats i dur morrió. En el cas de viatjar amb un cadell de ca, un moix, un hàmster o un conill, entre altres mascotes, ho poden fer gratuïtament a les línies autoritzades.

D'aquesta manera, i per complir amb l'acord perquè el 2022 tones les línies permetin viatjar amb mascotes, l'Ajuntament de Palma explica en una nota de premsa que els trajectes de l'EMT que a partir de febrer permetran l'entrada d'animals són: L11, L14, L16, L24, L31, L32, L46 i L47. Actualment, però, a les línies L1, A1, A2, L2, L3, L4, L20 i L35 ja està permès anar-hi amb mascotes.

El regidor de Medi Ambient i Benestar Animal, Ramon Perpinyà, ha afirmat que "donam resposta a una reivindicació de les associacions animalistes i milloram la convivència amb els animals de companyia a la nostra ciutat".

stats