130 persones participen a Palma en una marxa solidària a favor dels drets dels migrants i dels refugiats

L'acció forma part de la campanya mundial iniciada el 2017 per Càritas i el papa Francesc

130 persones, moltes de les quals són familiars i participants de cursos de formació i voluntaris de Càritas Mallorca, han participat en la marxa solidària a favor dels drets dels migrants i dels refugiats que forma part de la campanya mundial Compartint el Viatge, iniciada el 2017 i que ha estat promoguda per Càritas Internacional i el papa Francesc.

"Ens  sumam  a aquesta iniciativa per sensibilitzar sobre les raons per les quals les persones es veuen forçades a emigrar dels seus països", ha assenyalat Noemí Estaràs, coordinadora de Sensibilització, qui també ha recordat que Càritas Mallorca  atén  majoritàriament persones migrants. " Reivindicam  una societat d'acollida on les persones migrants  tinguin  els mateixos drets que la resta de persones".

Estaràs també ha comentat que Càritas treballa de manera coordinada amb el programa de refugiats de Creu Roja atenent refugiats a Mallorca. "Ens deriven persones que estan en el programa en curs de formació. També atenem menors no acompanyats".Des de Mallorca se sumaran 338 quilòmetres als 470.000 que ja s'han fet a diferents parts del món, ja que el recorregut que s'ha realitzat era de 2,6 km, una quantitat que es multiplica per la xifra total de participants.

EDICIÓ PAPER 15/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF