Societat 06/01/2021

Marratxí dona 20.000 euros a l'ONG Casal Solidari per ajudar les famílies del municipi

L'objectiu d'aquesta dotació econòmica és la compra d'aliments i productes de primera necessitat, ja que les peticions d'ajuda s'han incrementat un 300%

Ara Balears
1 min
Marratxí dona 20.000 euros a l'ONG Casal Solidari per ajudar a les famílies del municipi

PalmaL'Ajuntament de Marratxí ha destinat una subvenció extraordinària de 20.000 euros a l'ONG Casal Solidari. L'objectiu d'aquesta dotació econòmica és la compra d'aliments i productes de primera necessitat per a les famílies de Marratxí. Segons han informat des del Consistori, enguany les peticions d'ajuda a aquesta ONG s'han incrementat un 300% per la crisi derivada del coronavirus.

El batle, Miquel Cabot; la regidora de Serveis Socials, Aina Amengual, i la presidenta de l’ONG, Isabel Mestre, han estat els encarregats de signar aquest conveni de col·laboració i traspàs de doblers. Només el 2020 el Consistori ha destinat 44.600 euros a Casal Solidari, 40.000 euros més que el 2019.

Cabot ha explicat que aquesta subvenció extraordinària, que s’afegeix a la signada el mes de juny de 2020, "és una manera d'impulsar econòmicament l'activitat social que desenvolupa l'ONG perquè es pugui arribar a tots els ciutadans de Marratxí amb necessitats".

La pandèmia, a més, no només ha augmentat les peticions de menjar i productes de necessitat bàsica. A causa de les restriccions, el casal no ha pogut fer gairebé cap de les activitats socials que organitzava amb l'objectiu de recaptar fons. És per això que l'ajuda de l'Ajuntament ha estat essencial.

stats