Milers de persones s'alcen exigint pensions dignes

A la protesta hi ha hagut aldarulls entre ciutadans i sinsicalistes

Milers de ciutadans s'han manifestat a Palma per exigir unes pensions dignes. La manifestació, que ha arrencat a les 11'30 del matí a la plaça Espanya de Palma, ha estat convocada per sindicats, partits polítics i associacions de jubilats i pensionistes de Mallorca.

Sota crids com "Rajoy, lladre, puja'ns les pensions" persones de totes les edats han col·lapsat els carrers del centre de la capital balear reclamant justícia per a les prestacions per jubilació.

Durant la manifestació, s'han produït diversos incidents entre ciutadans que han criticat que els sindicats hagin convocat una protesta paralel·la i la Policía Nacional ha hagut d'intervenir diverses vegades per evitar que els més exaltats arribassin a les mans.

El sociòleg Antonio Tarabini s'ha dirigit als assistents a un escenari instal·lat devora la Delegació de Govern instant-los a no deixar de clamar per unes pensions justes. 

Tarabini ha lloat la multitudinària resposta per part dels ciutadans en aquesta protesta i ha destacat que "aquí no només hi ha els jubilats. Aquí hi ha també les mares, els pares, els fills, els nets...perquè el tema de les pensions ens afecta a tots!". "El Govern, me sap molt de greu, no s'entera! Es pensa que som quatre locos, quatre "rotjos", i aquí som molts més que quatre locos", ha sentenciat.

EDICIÓ PAPER 17/08/2019

Consultar aquesta edició en PDF