Moda
Societat 28/09/2022

L'estudiat 'look' de Tamara Falcó per confirmar la seva mediàtica ruptura

La filla d'Isabel Preysler va comparèixer ahir davant dels mitjans després d'assabentar-se alhora que tot Espanya que el seu xicot l'enganyava

2 min
Tamara Falcó posa per als mitjans al Teatre Real on se celebra el 8è aniversari de la promotora immobiliària 'Kronos Homes'

BarcelonaTamara Falcó era ahir la dona més esperada d'Espanya. Després de quedar-se en suspens el seu casament amb el relacions públiques nocturn Iñigo Onieva perquè aquest va ser enxampat sent-li infidel en uns vídeos que van emetre's a la televisió, el primer acte públic que la filla d'Isabel Preysler tenia a l'agenda va convertir-se en un focus informatiu importantíssim, perquè era allà on s'esperava que reaccionés per primer cop a la seva trista situació, coneguda després que ella anunciés que pretenia casar-se amb Onieva l'any que ve. Com a bona aprenent de la seva mare, una de les dones que més bé solen vestir de tot el panorama rosa espanyol, el look que Falcó va triar per a l'ocasió no va decebre.

La marquesa de Griñón, de 40 anys, va optar pel sempre versàtil color negre, però no en forma de vestit sinó en forma de vestit sastre, una opció que li conferia una estètica més sofisticada i allunyada de ser un recurs fàcil, que és com moltes vegades es llegeix l'elecció del little black dress. Falcó va optar per la firma francesa Sandro, una marca que sol ser idònia per a peces de fons d'armari com la que ella vestia ahir. Era una opció encertada per a un objectiu concret: mostrar dignitat en un moment en què aquesta s'havia vist molt atacada pel que ja és el seu ex.

Lluny de semblar masculina amb aquesta aposta arriscada, l'aristòcrata va remarcar la seva feminitat amb diversos elements del look. Per exemple, el fet que el vestit només portés un botó central, l'escot allargat o els camals retallats en el punt oportú per poder lluir sabates. De fet, per a les sabates també va fer una elecció refinada, amb dos stilettos que combinaven el negre amb tons platejats a conjunt del clutch de Carolina Herrera que havia triat, que, com la resta, era sobri però no per això insípid. Elegant però no ostentós, la mescla ideal per al missatge que volia transmetre: el d'una persona que està vivint un moment delicat però que no està enfonsada.

Aquest look majoritàriament negre el va combinar amb una brusa blanca de coll ruffle –també conegut com d'estil victorià– que donava un contrapunt elegant a una aposta lleugerament oversized que hauria pogut passar massa inadvertida. La camisa, que també era de Sandro, actuava com un llenç lluminós sobre el qual projectar la resta de l'outfit.

Per acabar, per confirmar que ho havia deixat amb el seu xicot dels últims dos anys, Falcó va optar per un look de maquillatge molt més pronunciat del que és habitual en ella, que sol utilitzar tons en què el maquillatge no té cap mena de protagonisme. Això es va notar especialment als pòmuls, més focos que la resta del rostre. Ahir portava un to marró més fosc i un eyeliner negre cap amunt a l'ull, que confereix una mirada més alegre. Les joies escollides, que no eren peces menors, eren totes en platejat, cosa que conferia llum a un look que habitualment podríem qualificar de nocturn però que ahir era possible interpretar també com de dol i amb el qual la gent podia veure representat el seu recent fracàs amorós.

Tamara Falcó posant ahir per als mitjans al Teatro Real de Madrid.
stats