Societat 08/06/2021

Llucmajor s'incorpora a la xarxa de destinacions turístiques intel·ligents

Per poder formar part d'aquesta xarxa s'han de complir una sèrie de criteris, com per exemple la innovació

ARA Balears
1 min
Ajuntament de Llucmajor

LlucmajorLlucmajor s'incorpora a la xarxa de destinacions turístiques intel·ligents després que la comissió plenària n'aprovàs la integració del municipi el passat 3 de juny. Aquesta xarxa, que compta amb 37 membres més, agrupa destinacions turístiques, institucions públiques i empreses privades, apunta l'Ajuntament de Llucmajor en una nota.

Per poder formar part d'aquesta xarxa s'han de complir una sèrie de criteris, entre els quals destaquen la innovació, una infraestructura tecnològica que garanteix el desenvolupament sostenible del territori i l'accessibilitat universal. També s'ha de tenir en compte la fomentació a la interacció i integració del visitant, així com la millora de la qualitat de vida del resident.

En aquest sentit, el batle de Llucmajor, Eric Jareño, es mostra molt satisfet amb el fet que el municipi s'integri dins la xarxa "ja que és un reconeixement a la nostra feina i a la nostra aposta per un turisme de qualitat basat en la competitivitat i el desenvolupament sostenible", apunta. Per la seva part, el regidor de turisme, Ginés Sáez, afirma que "som un dels primers municipis de l'illa en formar part d'aquest projecte pioner en l'àmbit internacional, i demostra que Llucmajor és un destí innovador i atractiu pel visitant".

stats