Societat 06/04/2018

El Vaticà estudia declarar culpable l'exprior de Lluc acusat d'abusos sexuals

El Bisbat insisteix que desconeix els fets d'aquesta segona denúncia i que només els consta la primera que hi va haver contra el prior l'any 2015

Ara Balears
1 min
L’exprior del santuari de Lluc, Antoni Vallespir, acusat d’abusos sexuals per un blauet. / JAUME MOREY

PalmaDavant la notícia apareguda a IB3 Notícies sobre l'aparició d'una segona denúncia contra el prior de Lluc, el Bisbat de Mallorca ha declarat que en desconeix les circumstàncies. Així mateix, han informat que la situació canònica del prior és que resta apartat del seu sacerdoci des de 2015 i continuarà sense poder exercir fins que hi hagi una sentència definitiva.

El prior de Lluc ha rebutjat fer declaracions a l'ARA Balears sobre la recent denúncia contra l'exprior de Lluc Antoni Vallespir per un nou cas d'assetjament sexual. L'actual prior no ha volgut fer cap comentari sobre com s'ha rebut la notícia al monestir ni ha volgut explicar si la sanció de l'exprior és temporal o definitiva.

Aquesta nova denúncia ja és la segona contra l'exprior de Lluc Antoni Vallespir. Es tracta de l'acusació per assetjament sexual de la família d'un al·lot que assegura que va patir abús quan tenia set anys.

stats