Societat 21/06/2018

Publicades les llistes definitives d'admissió a Educació Infantil, Primària i Especial

A partir del 22 de juny començaran les matriculacions per a aquests cicles

Maria Catany
1 min
Escoles de Segona Oportunitat

PalmaMés d'un mes després de començar el procés d'admissió d'Infantil, Primària, Educació Especial i ESO arriben les llistes definitives. Les llistes d'admesos es poden consultar a les escoles mateixes o a través d'internet.

El següent pas per completar el procés d'escolarització és la matriculació. En el cas d'Infantil, Primària i Educació Especial, començarà dia 22 de juny i acabarà dia 27. Les matriculacions de l'ESO es duran a terme entre el 26 i el 29 de juny.

Procés d'admissió a Batxillerat

Aquest dimecres ha començat el procés d'admissió per als alumnes de Batxillerat. Els interessats tenen fins a dia 26 per presentar els papers corresponents. Les llistes provisionals es publicaran dia 9 de juliol i el mateix dia es podran començar a fer les reclamacions corresponents.

El 73 % de nous alumnes entraran en el centre sol·licitat

El 73,1 % dels 14.850 alumnes de nova incorporació de cara al proper curs podran matricular-se en el centre que les seves famílies han triat com a primera opció.

Pel que fa als alumnes d'infantil, el dels nens de 3 anys que s'inscriuen per primera vegada en els col·legis, el 91,8 % ha estat admès en la seva primera opció i un 96,2 % aconsegueix plaça en algun dels centres preferits.

stats