Llibertat amb càrrecs per a un professor de Palma per abusos sexuals a 15 alumnes

La Policia ha informat que la direcció del centre escolar va denunciar els fets després de conèixer les queixes de diverses alumnes

Un jutge de Palma ha deixat en llibertat provisional amb càrrecs un professor d'un centre educatiu detingut ahir per la Policia Nacional com a presumpte autor d'abusos sexuals a almenys 15 alumnes, a qui els proferia frases com "jo mir les mames que em venen de davant" o "quina mirada més picant que tens".

Fonts judicials han indicat que el jutge no ha imposat fiança al docent, però  sí que li ha decretat una ordre d'allunyament al centre educatiu, en paral·lel a la denúncia que el va allunyar de les aules.

En un comunicat, la Policia ha informat que la direcció del centre escolar va denunciar els fets després de conèixer les queixes de diverses alumnes sobre tocaments per part d'aquest professor.

En concret, diverses estudiants d'ESO van detallar a una professora durant l'hora de tutoria que un professor els tocava de manera inadequada durant les classes, "fent-los sentir incòmodes".

Les recerques realitzades per la Unitat de Família i Dona ( UFAM) de la Policia Nacional de Palma han confirmat, almenys, que hi ha 15 víctimes, diverses de les quals han relatat haver sofert tocaments del professor i haver-se sentit assetjades verbalment.

EDICIÓ PAPER 19/09/2020

Consultar aquesta edició en PDF