Les cares del dia 09/02/2019

José Bogas

El conseller delegat d’Endesa va tenir ahir l’oportunitat de donar una bona notícia que permetrà mantenir els llocs de feina de la central del Murterar. Sembla que les reivindicacions dels treballadors han estat escoltades i al final la transició energètica es durà a terme d’una manera més suau de com estava prevista.

Vicenç Vidal

El Consell de Ministres aprovà ahir la revisió del pla hidrològic elaborada per la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca. Aquesta revisió soluciona el gran nombre de deficiències del pla de 2015, enllestit per Biel Company quan era conseller al Govern de Bauzá i que quasi va provocar una sanció de la Unió Europea.

Susanna Moll

La regidora d’Educació i Esports no pot confirmar quan finalitzaran les obres de les piscines municipals de Son Hugo tancades des de 2017. Des de l’Institut Municipal d’Esports han assegurat que la instal·lació no s’obrirà al públic el pròxim estiu, la qual cosa obligarà els usuaris a cercar-hi alternatives, fora de Ciutat i per tercer estiu consecutiu. 

EDICIÓ PAPER 18/05/2019

Consultar aquesta edició en PDF