Les cares del dia

Javier G. Lerín

El realitzador s’estrena amb “Els ulls s’aturen de crèixer”, un documental sobre els germans Miquel i Joan Serra. Les cançons són el fil conductor d’una cinta que parla de la mort i de l’absència a través de la música. Ha guanyat el premi del jurat a Millor Documental Nacional i el premi del públic al Festival de cinema IN-EDIT.

Llorenç Huguet 

Resulta incomprensible que la Universitat de les Illes Balears mantingui l’honoris causa al biòleg Francisco J. Ayala, a qui la Universitat de Califòrnia a Irvine ha retirat tots els honors després d’una investigació interna per assetjament sexual. I resulta incomprensible, sobretot, perquè el rector i laUIB mantenen amagat l’informe en què s’han basat per decidir-ho.

Mohammed bin Salman 

La CIA ha conclòs que el príncep hereu de la corona saudita va ordenar l’assassinat del periodista Jamal Khashoggi. Es basa en trucades interceptades al príncep i un dels seus assessors els dies previs a l’assassinat. L’agència central d’intel·ligència nord-americana ha transmès les seves conclusions als legisladors del Congrés i als funcionaris de l’administració. 

EDICIÓ PAPER 24/03/2019

Consultar aquesta edició en PDF