Societat 12/06/2020

“Dimarts tenc una sessió de foto gastronòmica per a unes festes temàtiques”

La cuinera Vicky Pulgarín explica com serà la seva setmana

Catalina Riera
2 min
“No m’agrada cuinar per a mi, em conform amb qualsevol cosa”

Dilluns m’aixecaré a les 7 h. Sempre em despert a la mateixa hora i ho faig sense despertador. Estic acostumada a aquesta rutina. Després em prepar el cafè i berén mirant les notícies. M’agrada estar informada, segurament és perquè quan estava al programa Masterchef, el 2014, no tenia cap mena de contacte amb l’exterior, només deu minuts a la setmana per parlar amb la meva família. En acabar d’esmorzar, em pos a ordenar la casa i me’n vaig cap al càtering.

Aquest dilluns hauré de cuinar durant tot el dia perquè dimarts tenc una sessió de fotografia gastronòmica per a un projecte de festes temàtiques. Segurament necessitarem més d’un dia per acabar, i dimecres continuarem.

Som una persona molt ocupada, però no per tenir una vida social molt activa, sinó perquè tenc molta feina. Sempre estic amb proveïdors, amb clients o cuinant. El més curiós és que sempre tenc alguna tasca prevista al dia i al final no la puc fer perquè em sorgeixen tot d’imprevistos. Dimecres, a banda d’acabar la sessió fotogràfica, tenc una reunió per a un altre projecte d’esmorzars a Villes. És la primera reunió oficial i esper que el projecte es pugui tirar endavant. Dijous en tenc una altra, però per un tema diferent. En aquest cas es tracta d’un projecte de Bussines Network International (BNI), és una espècie de grup en el qual només hi pot haver una persona de cada sector. Em varen demanar si hi volia col·laborar per fer esdeveniments corporatius a l’hivern. És una idea que em sembla molt interessant i jo hi duria tota la part de cuina.

Tota la meva energia per a aquesta setmana està enfocada en les planificacions postcoronavirus, ja que la crisi sanitària ens ha afectat bastant. Nosaltres treballam a l’estiu per poder viure a l’hivern, però ara només tindrem dos mesos intensos de feina. Totes les noces previstes per a aquest estiu s’han anul·lat o ajornat, i fins al setembre no en començarem a fer. Per a aquest any en tenim 37, i ara només en farem 17. Les altres se celebraran el 2021. Divendres em reuniré amb el meu soci per acabar d’enllestir aquest tema.

El cap de setmana encara no sé què faré. Som una addicta a la feina, així que segurament aniré al càtering a regar les plantes, netejar, ordenar o planxar els uniformes. Però si trob un moment aprofitaré per anar a la platja. Visc a segona línia de l’Arenal i encara no hi he anat.

Per desconnectar, m’agrada estar tota sola. Ara llegesc el llibre La gratitud, de Ronda Byrne. M’hi sent identificada perquè valor molt la gent educada, la que dona les gràcies i demana les coses per favor. També mir vídeos de truites gourmet. És un plat que cada vegada estic perfeccionant més. Però no m’agrada cuinar per a mi. Som molt senzilla i em conform amb qualsevol cosa, ja sigui una llauna de fabada asturiana o sopa de sobre.

stats