“Després de l’Orgull, els que hem fet feina acabam exhausts”

Víctor Robles · President de Ben Amics

El despertador em sonarà dilluns a les 6.45 h del matí, com cada dia entre setmana. Visc a Inca i he d’arribar

a les 8 a la feina. Faig feina a Palma com a administratiu a Son Espases. En funció de si coincidesc o no amb els horaris de la meva parella, tornam en tren o feim els trajectes els dos junts amb cotxe. Normalment anam improvisant en funció dels compromisos que tenim.

Aquest dilluns i dimecres passaré l’horabaixa a Ben Amics, com faig normalment. Abans de pujar al local, dinaré a prop de l’associació, amb Jan Gómez i Natàlia Martín, que també fan feina allà. Després em coordinaré amb ells per veure de què s’ha de fer càrrec cadascun.

Jan Gómez és l’encarregat de posar al dia de tot el que li han demanat les persones que s’han posat en contacte amb Ben Amics i no hem pogut resoldre encara, com trucar un advocat o parlar amb una determinada administració. Per exemple, ara tenim sobre la taula la signatura d’un conveni de col·laboració amb la Fundació Deixalles.

Membres i voluntaris de Ben Amics faran conjuntament la valoració del Dia de l’Orgull LGTBI dimarts horabaixa. Després de l’Orgull, els que hem fet feina acabam exhausts. Normalment, el personal de Ben Amics s’agafa uns dies lliures i, una vegada tornen, feim una valoració del que ha fallat, per millorar. Des de fa un temps tenim el problema que la beguda no està freda perquè l’Ajuntament no ha posat la presa de corrent com toca.

Dijous m’he de reunir a les 17.00 hores amb el batle de Palma, José hila, i amb la regidora de Justícia Social, Feminisme i LGTBI, Sonia Vivas. Volem conèixer el plantejament i les polítiques municipals que tenen pensades dur a terme durant aquesta legislatura amb relació al col·lectiu LGTBI.

On no faltaré divendres és al parc de la Mar, a la festa del Flexas. I els horabaixes que tingui lliure els aprofitaré per anar de compres per Inca o per quedar amb amics a fer un cafè, un gelat o una canya en funció de l’hora que sigui.

Aquesta setmana, quan tingui temps lliure - més a les hores del vespre-, aprofitaré per acabar de veure la sèrie Paquita Salas amb la meva parella. També som molt fans des de fa temps d’ Aquí no hay quien viva. Fent net a ca nostra ens la posam i ja hi ha diàlegs que ens sabem de memòria.

La setmana següent, concretament dia 17 de juliol, venen uns amics a visitar Mallorca. Així que aquest cap de setmana l’haurem de dedicar a fer net i a muntar la terrassa, que encara no la tenim preparada. I enguany tot apunta que hi haurà novetats, ja que ens estam plantejant comprar una piscina. A la terrassa hi ha molt d’espai, té 45 metres quadrats. Fins i tot hi podria cabre un jacuzzi. N’hem vist un que m’ha temptat un poc.

EDICIÓ PAPER 28/03/2020

Consultar aquesta edició en PDF