Societat 11/03/2022

L'OCB i el Govern col·laboraran per garantir la normalització lingüística i cultural

L'Obra reclama més suport institucional

ARA Balears
1 min
Reunió entre l'Obra Cultural Balear i el Govern

PalmaPrimera reunió entre la nova junta directiva de l'Obra Cultural Balear i el Govern amb la llengua i la cultura illenca com a gran protagonista. Durant la trobada, l'Executiu i l'OCB han acordat treballar conjuntament per avançar en la normalització lingüística i cultural de l'Arxipèlag.

El nou president de l'entitat, Joan Miralles, ha explicat a Francina Armengol que tant ell com la seva junta estan completament compromesos amb l'objectiu de continuar fent feina de manera transversal per defensar la llengua i la cultura catalanes a les Illes Balears i ser el referent de la societat civil per a tots aquells que estan compromesos amb aquesta tasca. En aquest sentit, l'OCB ha remarcat al Govern la importància i la necessitat de disposar de suport institucional per reforçar la tasca que duran a terme i per poder afrontar els reptes de futur, i més quan s'acosta l'efemèride del 60è aniversari de la fundació de l'entitat.

A més de la normalització lingüística i cultural, durant la trobada s'ha parlat també de la sensibilitat lingüística que ha de tenir el desplegament de la nova llei educativa i de les propostes que ha presentat el Consell Social de la Llengua Catalana, entre d'altres.

stats