Societat 20/10/2021

L'IMAS es personarà a la causa per l'agressió a un menor tutelat a Son Roca

La víctima es troba ingressada a l'hospital Son Espases, on es recupera de les lesions

ARA Balears
1 min
Seu de l'IMAS

PalmaEls serveis jurídics de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS) es personaran a la causa per l'agressió a un menor tutelat al barri de Son Roca a Palma, segons ha informat la institució aquest dimecres. El menor es troba a hores d'ara ingressat a l'hospital Son Espases, on es recupera de severes lesions provocades per forts traumatismes fruit de l'agressió.

L'IMAS lamenta "profundament" aquest tipus d'actuacions violentes, "que posen en risc la integritat de menors d'edat" i "no fan més que erosionar la cohesió social i la convivència". A hores d'ara, els fets es troben sota investigació del Grup d'Homicidis de la Policia Nacional i l'actuació judicial es decidirà amb les conclusions de la investigació.

En aquest sentit, l'institut mallorquí ha subratllat que manté contactes periòdics amb les associacions de veïns i les diferents institucions i organismes socials que treballen al barri de Son Roca, "amb l'objectiu comú de garantir la convivència". "Actes com el d'aquest cap de setmana pretenen soscavar aquest treball de recerca conjunta de la convivència que s'ha forjat al llarg de molts anys, fomenten la violència i la generalització de la por", lamenten.

Així mateix, l'IMAS ha denunciat que el relat "ventat pel discurs de l'odi" té "l'objectiu de fer prevaldre postulats particulars que res tenen a veure amb les sòlides bases de solidaritat i de llibertat que sustenten el nostre estat social i democràtic de dret, guiades per l'interès general". Per tot això, manifesten la seva "absoluta convicció que una vegada més, totes les administracions i els estaments socials continuaran treballant en la salvaguarda de la convivència a Mallorca i per la resolució pacífica dels conflictes".

stats