Societat 29/05/2021

L'EMT incrementa les freqüències dels busos cap a la platja i l'aeroport de Palma

L'Ajuntament reforça el servei davant l'increment d'usuaris en els pols turístics de la ciutat

ARA Balears
1 min
Un bus de l'EMT a l'Arenal.

PalmaL’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma incrementa, a partir d'aquest cap de setmana, les freqüències dels busos, segons ha informat l'Ajuntament de Palma en un comunicat. Aquesta decisió s'ha pres per "atendre millor l’increment de la mobilitat que es registra a Palma tant entre setmana com durant els caps de setmana", apunten.

D’aquesta manera, el Consistori vol facilitar els desplaçaments amb transport públic des de les barriades de Palma cap a zones turístiques, principalment cap a les platges, l’aeroport i centres d’oci. En concret, l'A1 (Aeorport-Palma Centre) passa a tenir una freqüència de 20 minuts i l'A2 (Aeroport-l’Arenal) passa a tenir-ne una de de 60 minuts. A més, durant els dies laborables es posa en marxa un reforç de freqüències a l'L25 (l’Arenal-Plaça de la Reina) des del balneari 5 i fins a la plaça de la Reina, entre les 9.20 i les 11.20 h.

Pel que fa al transport des dels barris, s'incrementa el servei de les següents línies: L4 (les Illetes-plaça de les Columnes) passarà cada 13 minuts durant les franges horàries més freqüentades per anar i tornar a la platja (mig matí i horabaixa); L'23 (l’Arenal-parc aquàtic-plaça d’Espanya) ho farà cada 20 minuts; L35 (Aquàrium-plaça de la Reina) "millora la puntualitat de la freqüència de 15 minuts", assegura el Consistori; i L25 (l’Arenal-plaça de la Reina) es reforça el servei des del balneari 5 fins a la plaça de la Reina entre les 9.20 i les 11.20 hores.

stats