Societat 23/11/2021

L'Ajuntament de Palma organitza una dotzena d'activitats per celebrar el Dia de les ciutats educadores

Matemàtiques, música, tallers, gimcanes i itineraris guiats per commemorar aquesta efemèride dia 30 de novembre

ARA Balears
1 min
Cort ha presentat el programa d'activitats aquest dimarts.

PalmaL'Ajuntament de Palma ha presentat aquest dimarts el programa d'activitats que ha organitzat per celebrar el Dia de les ciutats educadores dia 30 de novembre. Del 27 de novembre a l'11 de desembre es faran una dotzena d'activitats per celebrar aquesta efemèride. No hi faltaran les matemàtiques, la música, els tallers, les gimcanes, els itineraris guiats o les jornades educatives.

Segons ha explicat el Consistori, l'objectiu és potenciar la participació i la dinamització de la gran comunitat educadora de Palma. El regidor d'Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha assenyalat que "des de fa 30 anys formam part de la Xarxa de Ciutats Educadores i, davant la situació actual, ens hi comprometem més que mai".

Palma és una de les primeres ciutats que es varen sumar a fer xarxa tant a escala estatal com internacional. És per aquest motiu que al voltant d'aquesta data es fan tot un conjunt d'activitats que visibilitzen la feina educativa que s'ofereix al municipi. Aquest any se celebra el 30è aniversari de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores, i el 2022 se celebraran els 40 anys del Palma Educa.

El programa inclou tot un conjunt d'activitats dirigides a alumnat, famílies i adults i entitats i associacions, entre d'altres. Es faran a diferents llocs de la ciutat com el Born, els teatres Xesc Forteza i Catalina Valls i Can Balaguer, així com al CEIP Es Secar de la Real, el CEIP Jafudà Cresques i el CC Sant Francesc d'Assís. Tot un programa que acabarà els pròxims dies 10 i 11 de desembre amb les Jornades EDUCacció. Reflexió - participació - transformació sobre educació i ciutat, adreçades a docents i associacions de famílies.

stats