Societat 26/10/2022

L'Ajuntament de Palma anuncia una inversió de mig milió d'euros per arreglar patis d'escola

Les obres començaran en acabar aquest curs, l'estiu del 2023

1 min
Els jocs infantils del CEIP Son Oliva són un dels primers en renovar-se.

PalmaEl regidor d'Educació i Política Lingüística, Llorenç Carrió, ha anunciat aquest dimecres una inversió de 477.458 euros per arreglar i millorar els patis de diverses escoles de Palma. En concret, el projecte es destinarà als barris de Son Fuster Nou, Son Espanyolet, Son Roca, l'Arenal i el Molinar. El cap de l'àrea ha explicat que les obres s'hauran de fer fora del calendari lectiu; per tant, començaran l'estiu del 2023.

Aquest projecte, que s'ha aprovat a la Junta de Govern del Consistori, se suma a la inversió de 400.000 euros per renovar el paviment i els jocs infantils de 21 escoles de Ciutat. Està previst que aquesta tardor es renovi el cautxú i s'instal·lin nous elements com estructures d'escalada, tobogans, casetes o gronxadors.

D'altra banda, també s'ha aprovat el conveni de concessió directa per a l'associació Institució Francesc de Borja Moll per digitalitzar el primer i el segon volum del Diccionari català-valencià-balear. Carrió ha dit que l'obra ja està digitalitzada, "però es va fer en unes edicions següents". Aquesta vegada, es digitalitzaran les primeres edicions, "que tenen molta més informació de caràcter lingüístic i filològic, que en les edicions següents no es va tenir en compte", ha detallat.

stats