Societat 26/11/2019

Els nous jutjats d'Eivissa estaran operatius a partir de dimarts 3 de desembre

El trasllat és conseqüència de l'incendi que patiren el passat mes de gener

Ara Balears
1 min
Façana dels sindicats a Eivissa

PalmaEl trasllat dels jutjats d'Eivissa a la nova seu judicial començarà aquest divendres 29 de novembre, segons ha informat l'agència Efe. La previsió és que la mudança al nou edifici de l'avinguda d'Isidor Macabich es dugui a terme durant el cap de setmana i que dilluns que ve, dia 2 de desembre, la nova seu estigui operativa, però no oberta al públic, ja que es dedicarà la jornada a organitzar tot el material transportat.

La nova seu s'obrirà al públic el dimarts 3 de desembre, amb el funcionament dels jutjats Penals, d'Instrucció i Violència contra la Dona en les noves dependències. A més, el jutjat de Guàrdia arrancarà la seva activitat setmanal a la nova seu judicial el mateix dimarts, quan es produeix el canvi de guàrdia. El jutjat de Guàrdia continuarà amb les seves funcions i atendrà qualsevol procediment urgent en les dependències on es troba actualment fins al dilluns 2 de desembre inclòs.

Cal recordar que els jutjats d'Eivissa es varen incendiar el passat mes de gener i des d'aquell moment els estaments judicials de l'illa pitiüsa han tingut molts problemes per continuar amb la seva labor. Finalment, arriba el trasllat oficial a la nova seu amb l'objectiu de recuperar l'estabilitat i la normalitat jurídica a l'illa.

stats