El jutjat torna els mòbils requisats en el marc del cas Cursach

Miquel Florit requisà els dispositius a dos periodistes de 'Diario de Mallorca' i Europa Press el passat 11 de desembre

El jutjat d'Instrucció número 12 de Palma, que investiga el cas Cursach, ha citat aquest divendres Kiko Mestre i Blanca Pou, els dos periodistes de 'Diario de Mallorca' i Europa Press als quals el jutge requisà els mòbils i material informàtic el passat 11 de desembre per tornar-los els dispositius.

El motiu de la citació, segons informa l'agència Efe, és fer-los entrega "dels dispositius intervinguts" en el marc d'aquesta causa.

El jutge instructor del cas Cursach, Miquel Florit, ordenà a final de desembre la devolució dels mòbils i el material informàtic requisat. Encara que els periodistes varen ser avisats per telèfon per recollir-los, les defenses d'ambdós varen demanar que la devolució es notificàs "de manera correcta" i "amb assenyalament de dia i hora".

També varen demanar que se'ls informàs per escrit del lloc on varen ser dipositats els mòbils i ordinadors, a més de quines persones hi han tingut accés i quina inspecció, registre, còpia o manipulació dels dispositius s'ha duit a terme.

EDICIÓ PAPER 14/09/2019

Consultar aquesta edició en PDF