Societat 18/11/2021

L'àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de Cort disposarà de 6,1 milions el 2022

L'atenció integral a les víctimes de violència masclista rebrà una inversió de més de 2 milions d'euros, un 176% més que el 2021

ARA Balears
1 min
Una bandera LGTBI al terra de la Plaça Major de Palma

PalmaL'àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma disposarà d'un pressupost de 6,1 milions d'euros el 2022, un 3,8% més que enguany, segons ha informat aquest dijous el Consistori en un comunicat.

La regidoria encapçalada per Sonia Vivas incrementa les partides destinades al servei municipal d'acollida i al servei d'atenció integral a les víctimes de violència masclista. Passa el mateix amb els recursos dedicats a fomentar campanyes de prevenció, sensibilització i per donar a conèixer els diferents serveis municipals. En total, l'atenció integral a les víctimes de violència masclista rebrà una inversió de més de 2 milions d'euros, un 176% més que el 2021.

Es creen, a més, noves línies de subvenció, un fet que ha estat possible gràcies a una reorganització de les subvencions, segons el Consistori. Es destinaran 86.000 euros a subvencions per a Feminisme i 75.000 per ajudes en matèria LGTBI.

Pel que fa a la prostitució, es duplica el pressupost i es fa un canvi de model, passant de només assistir les dones a la integració social. Es recuperen, a més, els premis artístics i literaris per a joves de la ciutat que es varen deixar de fer a causa de la pandèmia i que estarà dotat amb 18.000 euros.

stats