Societat 17/10/2019

El jurat declara culpable l'home que va assassinar la seva parella a Alcúdia

Totes les parts personades en la causa sol·liciten una pena de 25 anys de presó

Ara Balears
1 min
L'Audiència Provincial de Palma. / ARA BALEARS

PalmaEl tribunal del jurat de l'Audiència Provincial de Balears ha declarat culpable l'home que el juny del 2016 va assassinar la seva parella a Alcúdia després de ruixar-la amb benzina i intentar matar el fill en comú, de 22 mesos, per la qual cosa totes les parts personades en aquesta causa sol·liciten una pena de 25 anys de presó.

El jurat considera C. P. F. autor d'un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament i un altre delicte d'incendi amb perill per a la vida de les persones amb l'agreujant mixt de parentiu i els atenuants de confessió, segons ha informat el TSJIB.

Segons el jurat, ha quedat provat que l'home va comprar benzina per cremar l'habitatge en el qual es trobava la seva parella. També es considera provat que l'acusat era coneixedor que el foc es propagaria i afectaria el menor.

El jurat no s'ha mostrat favorable a l'indult. Després de la lectura del veredicte, totes les parts personades en el procediment de comú acord han sol·licitat una condemna de 25 anys. El magistrat-president de la Sala que ha jutjat aquest cas dictarà sentència en els pròxims dies.

Quan varen ocórrer els fets, l'acusat mantenia una relació sentimental inestable amb la dona, que li havia comunicat que no volia tornar amb ell, encara que va accedir al fet que continuàs vivint a la finca on residien.

stats