Societat 12/01/2019

Josep Melià, escollit candidat d'El Pi a la batlia de Palma

Melià ha estat ratificat aquest matí per l'Assemblea Local de la formació i ha deixat clar que el seu partit "és el canvi tranquil i centrat que Palma necessita"

Ara Balears
1 min
Josep Melià escollit candidat a la batlia de Palma

PalmaL’Assemblea Local de Palma ha ratificat aquest dissabte Josep Melià com a candidat a la batlia per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig. Melià ha deixat clar durant el seu discurs que "El Pi és el canvi tranquil i centrat que Palma necessita”. L'objectiu de la formació, que en les pròximes setmanes donarà a conèixer els candidats a les principals institucions de l’illa, és aconseguir representació a Cort la legislatura vinent, segons informen en un comunicat.

Segons Melià, El Pi té l'oportunitat d'oferir un projecte diferent i engrescador per a Ciutat i per això "volem una Palma més mallorquina, més nostra, més neta, millor gestionada, amb molta més cultura i més viva", ha dit. Un projecte, tal com ha apuntat el candidat piner, "amb el qual volem aconseguir una Palma més centrada, lluny dels extremismes i el conflicte, i a prop de les persones i els seus anhels, que ens obliga a reconnectar amb els ciutadans i ciutadanes".

En aquest sentit, el candidat a la batlia ha puntualitzat que "l'Ajuntament no ha governat per a ningú, senzillament s'ha dedicat a fer política d’aparador". Segons Melià, “des d’El Pi volem més gestió, més resolució de problemes, perquè la societat no prospera ni a cop d'efectismes propagandístics, ni a través de titulars incendiaris que remouen entranyes".

Melià ha avançat que els cinc eixos que determinaran la proposta de la formació a Ciutat seran: el suport total al comerç de proximitat, lloguer turístic amb mesura i no prohibit, més transport públic i aparcaments, millor gestió i més manteniment de la ciutat, i una Palma "plena de cultura".

stats