Famosos
Societat 27/09/2022

Johnny Depp, enamorat de la seva advocada?

Diversos mitjans dels EUA asseguren que l'actor estaria sortint amb la lletrada Joelle Rich

2 min
Depp en el judici

BarcelonaJohnny Depp està sortint amb Joelle Rich, l'advocada que va participar en la seva defensa durant el judici per difamació contra el tabloide The Sun que es va celebrar al Regne Unit l'any passat, segons mitjans de comunicació nord-americans. La revista People i també Fox News citen fonts pròximes a l'actor nord-americà que confirmen la relació, encara que matisen que no és "seriosa", amb l'advocada, que alhora està divorciant-se del seu marit i pare dels seus dos fills.

Si bé Rich va formar part de la defensa de l'intèrpret en el litigi britànic, no va treballar a l'últim judici celebrat als EUA i que va enfrontar Depp amb la també actriu Amber Heard en un cas que va ser retransmès per televisió i va ocupar titulars a tot el món. Tot i això, l'advocada va acompanyar Depp durant les vistes orals celebrades a Fairfax (Virgínia, EUA) i va ser vista parlant amb l'actor o fumant als voltants del tribunal i de l'hotel on s'allotjava, recorda Fox News. Durant aquest judici també va sorgir un altre rumor que insinuava una relació entre l'actor i l'advocada que el representava en el cas, Camille Vasquez, cosa que ella va negar insistentment i va qualificar de sexista.

Per part seva, Rich, de 37 anys, treballa per al bufet Schillings, encarregat de representar Depp en el seu judici contra el diari The Sun per un article que qualificava l'actor d'"agressor de dones" i que el tribunal va sentenciar en benefici de la publicació. Al judici nord-americà, la sentència, emesa per unanimitat del jurat l'1 de juny passat, sosté que tres frases escrites per Heard en un article d'opinió publicat el 2018 pel Washington Post difamaven Depp, encara que també l'actor va difamar en una ocasió la seva exdona a través del seu advocat d'aleshores. Ella haurà de pagar deu milions de dòlars i ell dos, però de moment tant l'un com l'altre han presentat recursos.

Johnny Depp al costat de la lletrada Joelle Rich
stats