Societat 14/01/2022

Jason Momoa i Lisa Bonet, divorci amb debat sobre les vacunes de fons

La parella es va formar fa setze anys i tenia dos fills en comú

À.G.
2 min
Jason Momoa amb la seva dona, Lisa Bonet

BarcelonaL'activisme antivacunes de l'actriu Lisa Bonet pot haver-li costat el matrimoni. El també intèrpret Jason Momoa ha anunciat que la parella es dissol, després de quatre anys de casats i setze de relació. "Ho expliquem no perquè creguem que sigui notícia -explicava l'actor que encarna el superheroi Aquaman- sinó perquè, mentre prosseguim amb les nostres vides, ho puguem fer amb dignitat i honestedat". Bonet i Momoa tenen un fill en comú, Nakoa-Wolf, i una filla, Lola. Bonet, de 54 anys, també té una filla del seu matrimoni anterior amb Lenny Kravitz, la també actriu Zoe Kravitz. Momoa, de 42 anys, li va fer de padrastre durant els anys de matrimoni. "L'amor que ens tenim continua, evoluciona, i el coneixerem i el viurem de la manera que voldrà. Ens alliberem l'un de l'altre per convertir-nos en qui estem aprenent a ser. Que triomfi l'amor", conclou la nota.

Tot i que el comunicat no especifica el motiu de la ruptura, diversos mitjans assenyalen que el negacionisme científic de Bonet hi ha tingut un pes determinant. "La vacuna ens introdueix a la sang organismes alienígenes que, a la llarga, produeixen leucèmia, esclerosi múltiple i poden provocar la síndrome de la mort sobtada", va deixar escrit la intèrpret fa un temps. L'única pista que es pot trobar d'aquest lligam, en la declaració conjunta compartida per l'actor, és una frase críptica de l'inici: "Hi ha una revolució en marxa, i la nostra família no és una excepció a l'hora de sentir i evolucionar a partir dels canvis sísmics que es produeixen".

A banda de la seva tasca en l'univers DC Comics, Momoa és famós també per haver encarnat el personatge de Khal Drogo a la sèrie Joc de trons. Bonet, per la seva banda, va saltar a la fama com a filla del còmic Bill Cosby en la sèrie que duia el seu nom. Posteriorment, va destacar al cinema pels seus papers a films com El cor de l'Àngel, d'Alan Parker, o Enemigo público, de Tony Scott. De fet, Momoa assegura que era ídol de Bonet des dels vuit anys i que ja de ben jovenet va obsessionar-se per conèixer-la i tenir-hi una relació. La seva diferència no ho era només d'edat: amb 1,93 d'alçada i 110 quilos, la figura sòlida de Momoa contrasta vivament a les fotografies amb la delicadesa dels 47 quilos i 1,57 centímetres de Bonet.

stats