Els parcs i jardins de Palma tancaran a les 20 h a partir de diumenge

Els únics que mantindran l'horari habitual -fins a les 21 hores- seran els de la Riera i les Estacions

Els parcs i jardins de Palma tancaran, a partir d'aquest diumenge, a les 20 hores, segons ha informat Efe. Els únics espais que estaran oberts fins a l'horari habitual -les 21 h- seran el de la Riera i el parc de les Estacions.

Cort ha informat de l'aplicació de l'horari d'hivern als 44 parcs i zones verdes de la ciutat. Les instal·lacions públiques obriran a les vuit del matí, però continuaran tancats els jocs infantils, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Cal recordar que a partir d'aquest dissabte entren en vigor les noves restriccions dictades pel Govern balear a Mallorca i Eivissa per contenir els contagis de coronavirus. Entre d'altres, es prohibeix l'ús de la barra als bars i la venda d'alcohol per part dels comerços a partir de les 22 hores. També es limiten les reunions socials a un màxim de sis persones.

Els casals de barri tanquen dia 26

Els casals de barri de l’Ajuntament de Palma estaran tancats aquest dilluns vinent, 26 d’octubre, per tal d'adaptar-se a la nova normativa d’aforaments del Govern balear. La mesura dictamina que la cabuda de les activitats ha de ser del 30% i no superar, en cap cas, les 15 persones. Per això, l’Àrea de Participació Ciutadana reestructurarà les activitats que actualment estan programades, tant les organitzades pels veïns com les de la Regidoria.

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF