Societat 09/09/2020

Investiguen propietaris de Palma que lloguen les seves finques a narcotraficants

Per ara han detingut una dona que havia llogat el terreny perquè una banda hi sembràs marihuana

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional i la Policia Local han començat a actuar contra els propietaris de finques de Palma que les lloguen a narcotraficants que cultiven marihuana. Segons ha informat la Policia Nacional, la investigació es va iniciar quan els agents van detectar que clans del Hoyo cercaven finques i cases properes perquè la seva urbanització estava molt vigilada.

Els traficants oferien 3.000 euros al mes per petits terrenys i només visitaven la finca quan era el moment de la plantació i després durant la collita. Precisament aquest dilluns horabaixa, una desena d'agents van entrar a una propietat del Secar de la Real i van detenir una dona que, suposadament, havia llogat el terreny perquè una banda hi sembràs marihuana.

Durant la intervenció, els agents van trobar 25 quilos de marihuana al domicili de la detinguda, a més de tubs de ventilació, molta il·luminació i una plantació de marihuana. En el moment de l'escorcoll de l'habitatge la dona, aprofitant un moment que quedà sola per anar al lavabo, intentà agredir un agent amb una arma blanca i amenaçà els agents, que es veieren obligats a immobilitzar-la.

La Policia Nacional ha informat que la investigació continua oberta i no es descarten més detencions en el marc d'aquesta operació policial.

stats