Societat 21/02/2019

Investiguen Matías 'l'Humil' per circular a 118 km/h a Palma

Un vídeo que enviaren al correu electrònic de la Policia Local mostra com el conductor sobrepassa el límit de velocitat permès

Ara Balears
1 min

PalmaLa Policia Local de Palma investiga un ciutadà per circular a 118 quilòmetres per hora pel carrer de Francesc Martí Mora, una zona limitada a 50 quilòmetres per hora. El seu nom és Matías 'l'Humil' i es va donar a conèixer a través d'un vídeo publicat a Youtube, en el qual s'observa com el cotxe transgredeix la normativa circulant a aquesta elevada velocitat fins que estaciona dins un taller mecànic.

Fou el 10 de febrer quan la Policia Local de Palma va rebre un correu electrònic a la bústia específica per a queixes amb l'enllaç d'aquest vídeo, titulat 'Matías l'Humil es passeja amb GTR' i que ja acumula 46.509 visualitzacions a Youtube.

Els agents han posat ara en marxa una investigació i han citat Matías, l'home de 42 anys que apareix en les imatges. Aquest ja s'havia donat a conèixer fa deu anys després de publicar diversos vídeos en els quals presumia de tenir cotxes d'alta gama.

stats