Societat 13/03/2021

Investiguen l'arribada d'una pastera a les Illes

La Guàrdia Civil no sap si es tracta d'una embarcació abandonada o si transportava migrants

ARA Balears
1 min
Una pastera a la costa de les Balears

PalmaLa Guàrdia Civil investiga l'arribada del que sembla una pastera a Menorca. Segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Illes Balears, un grup d'agents del cos armat ha localitzat aquest dissabte una embarcació buida a la costa del Migjorn i a hores d'ara en cerquen els ocupants per aclarir si es tracta d'una embarcació amb la qual migrants han arribat a les Illes o és una barca abandonada.

Segons ha detallat la Delegació del govern espanyol a les Illes Balears, la Guàrdia Civil ha rebut l'avís d'un veí de la zona que quan navegava va trobar l'embarcació que anava a la deriva i completament buida. Un cop els agents localitzaren la barca, varen comprovar que es tractava d'una embarcació petita, de fusta i fibra, i que no tenia motor.

Els agents del cos armat continuen investigant aquesta embarcació i, segons ha informat la Delegació, les hipòtesis actuals són o bé que sigui una pastera amb la qual migrants hagin entrat a l'illa o que es tracti d'una embarcació arrossegada pel fort corrent marí d'aquesta setmana.

stats