Societat 16/02/2020

Investiguen la identitat d'un cadàver trobat a la costa de Ciutadella aquest dissabte

L'autòpsia, que està programada per a aquest dilluns, permetrà saber si és alguna de les persones desaparegudes en el temporal Glòria

Ara Balears
1 min
Imatge d'arxiu

PalmaLa Guàrdia Civil està investigant la identitat del cadàver trobat dissabte horabaixa surant a la mar davant la costa de Ciutadella. Segons ha informat Efe, està previst que l'autòpsia es faci aquest dilluns.

El portaveu del cos policial ha informat l'agència de notícies que en principi es descarta que el cos sigui el de David Cabrera, el barranquista desaparegut el 20 de gener quan descendia pel torrent de na Mora, a la serra de la Tramuntana. Això no obstant, serà l'autòpsia la que determinarà si la persona és alguna de les persones desaparegudes de què es té coneixement.

La tripulació d'un veler va trobar el cos en avançat estat de descomposició a la punta de na Mari, a prop de la urbanització de Cala en Blanes de Ciutadella, al voltant de les 17.30 h. Després d'avisar les autoritats, els efectius de Salvament Marítim i la Guàrdia Civil varen recollir el cos i el varen traslladar al port antic de Ciutadella.

stats