Societat 24/05/2022

Llibertat vigilada per als tres menors detinguts per la violació d'una jove a Vila-real

L'agressió sexual se sumaria a la patida per dues menors la setmana passada a Burjassot

Daniel Martín
1 min
Un vehicle de la Policia Nacional, en una imatge d'arxiu.

ValènciaEl jutjat de guàrdia de Castelló de la Plana ha deixat en llibertat vigilada amb mesures cautelars d'allunyament i prohibició de comunicació amb la víctima els tres menors detinguts per, presumptament, haver violat una jove de 18 anys divendres passat a Vila-real (la Plana) durant la celebració de les festes patronals de la ciutat valenciana, segons han informat a l'agència Efe fonts judicials. Aquestes mateixes fonts han detallat que el magistrat hauria pres la decisió atenent la petició de la Fiscalia de Menors.

La investigació de l'agressió es va iniciar dilluns arran de la denúncia presentada per la jove i, segons ha pogut saber l'ARA, a més dels tres nois, també s'investiga la participació d'un quart menor que, atès que té menys de 14 anys, és inimputable

Segons va avançar el diari Mediterráneo, la violació hauria tingut lloc a la zona dels afores de la ciutat, on sovint els joves surten de festa. El diari també va informar que els agressors i la víctima s'haurien conegut mitjançant una xarxa social.

Aquest cas es produeix pocs dies després de la detenció de sis nois d'entre 15 i 17 anys per la seva suposada participació en la violació de dues menors a Burjassot amb qui haurien contactat amb el mòbil a través d'Instagram, i que han quedat en llibertat vigilada. Aquest episodi també recorda l'ocorregut durant les festes de la Magdalena de l'any 2019, quan tres menors d'entre 14 i 16 anys van violar una nena de 14. Els agressors van ser condemnats per aquests fets a una pena de 16 mesos d'internament i tres anys de llibertat vigilada al ser considerats culpables d'un delicte d'agressió sexual.

stats