Intervenen una festa il·legal a Eivissa a un establiment comercial

A més, la Policia Local ha denunciat quatre locals per incomplir la normativa

La Policia Local del municipi d'Eivissa ha intervingut aquesta matinada una festa il·legal que un grup de persones celebraven a un establiment comercial. Com a conseqüència, ha detingut un dels assistents, segons ha informat la Policia municipal en un comunicat.

Els fets han ocorregut a les cinc de la matinada després que un veí comunicàs a la Policia que no podia dormir pel renou que provocaven la gent i la música d'una festa que estaven celebrant a un bar. Una vegada van arribar a l'establiment –que tenia les portes tancades–, els agents van comprovar que a l'interior hi havia una desena de persones ballant i consumint alcohol.

Un dels participants va increpar i agredir la Policia, per la qual cosa va ser arrestat. Pel que fa a la resta, els agents van aixecar diverses actes per no mantenir la distància de seguretat i vulnerar la limitació horària de tancament, fixada a les dues de la matinada al Decret autonòmic de regulació de la crisi sanitària. A més, van interposar una denúncia per incomplir l'ordenança municipal de contaminació acústica i van precintar dos equips de música.

La policia farà més controls per evitar botellades aquest cap de setmana

Juntament amb aquest establiment, la Policia Local ha denunciat quatre locals més de la zona de Marina Botafoc i del passeig Joan Carles I per incomplir les restriccions establertes al Reial Decret 21/2020. A dos es va aixecar una acta i es van precintar els equips de música per vulnerar les ordenances municipals de medi ambient i contaminació acústica després de detectar manipulacions en els limitadors acústics.

Els altres dos establiments van ser denunciats perquè el personal que hi treballava no cuia mascareta i en un no es mantenia la distància de seguretat. També es van interposar fins a set denúncies per infraccions, com ara no presentar les corresponents llicències.

EDICIÓ PAPER 24/10/2020

Consultar aquesta edició en PDF