Societat 12/04/2016

Internen per esquizofrènia l’intèrpret d’Anakin Skywalker

El seu trasllat de la presó al centre sanitari s’ha fet a petició de la seva mare

Joan Callarissa
1 min
Internen per esquizofrènia l’intèrpret d’Anakin Skywalker

BarcelonaJake Lloyd torna a ser notícia. L’actor, conegut principalment per haver donat vida a Anakin Skywalker a la cinta Star Wars. Episodi I: L’amenaça fantasma, ha viscut un canvi en la seva vida a la presó. Després que la policia iniciés contra ell una persecució a tota velocitat a Carolina del Sud i acabés a la presó el juny passat, ara l’intèrpret ha sigut traslladat a un centre psiquiàtric, tal com informava la web especialitzada TMZ ahir.

El seu trasllat de la presó al centre sanitari s’ha fet a petició de la seva mare, que ho va sol·licitar argumentant que el seu fill té esquizofrènia des dels 19 anys i que necessitaria un entorn més adequat al seu estat. Les autoritats, que van acceptar la sol·licitud de la progenitora, també van concloure que el jove actor es trobaria millor amb ajuda mèdica i per això van autoritzar el traslladat, que ja ha tingut lloc.

Però l’historial de conflictes amb la llei de Lloyd ve de lluny. El març de l’any passat, la filtració d’un informe policial va descobrir que l’actor, de 27 anys, havia atacat la seva mare. “Lloyd es va presentar a casa d’ella i va començar a cridar i a dir-li que li havia arruïnat la vida. Llavors la va tirar a terra i li va fer mal”, es podia llegir en l’informe.

Durant la fuga policial de l’any passat, Lloyd va estavellar el cotxe contra uns arbres. Per sortir de la presó, li van imposar una fiança de 9.700 euros que no va pagar.

stats