Societat 16/10/2022

Intercepten 32 migrants arribats en pastera a Formentera

Durant aquest cap de setmana ja han accedit 77 persones en pastera a les Balears

ARA Balears
1 min
Pasteres que han arribat a les Illes.

PalmaLes autoritats han interceptat un total de 32 migrants d'origen magrebí aquest diumenge a Formentera, després d'arribar en dues pasteres, segons ha informat la Delegació del govern espanyol a les Illes Balears. Tots es troben en aparent bon estat de salut.

Primerament, han entrat 15 persones de manera irregular per mar a les 5.27 h. Poc després, la patrulla de Seguretat Ciutadana de Formentera ha interceptat 15 migrants més a terra, a la platja del Caló del Mort. Finalment, a les 6.56 h, 17 persones més han entrat de manera irregular, també per mar, però els agents les han trobades a la carretera PM-820, a l'altura del Caló de Sant Agustí.

Aquests 32 migrants arribats en dues embarcacions a Formentera aquest diumenge se sumen als 45 que van arribar ahir, dissabte, a diferents punts de la costa de les Balears. Concretament, els agents van interceptar 28 migrants –també d'origen magrebí– al sud de Cabrera; quatre a una carretera de Santanyí, després d'entrar per mar de manera irregular, i 13 a la carretera PM-820, a Pilar de la Mola (Formentera), que també hi havien accedit per mar.

stats