Societat 03/12/2018

Ingressen a l'UCI el propietari d'una embarcació incendiada a Sant Josep

L'incendi va obligar a desallotjar fins a 200 veïns dels aparcaments dels voltants

Ara Balears
1 min
Els ciutadans d’Eivissa i de Formentera ja es poden beneficiar del nou servei de cirurgia de retina de l’Hospital Can Misses

PalmaUn home de 38 anys, que ha resultat ferit greu a l'incendi aquesta nit en una embarcació d'un aparcament d'un edifici de Sant Josep, es troba ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'hospital Can Misses, a Eivissa, amb cremades de primer i segon grau.

El foc va començar en una embarcació que es trobava a l'aparcament dels apartaments Pinet, al carrer del Caló de Cala de Bou, segons ha informat a l'agència Efe el Parc Insular de Bombers, que va rebre l'avís de l'incendi diumenge a les 20.55 h.

L'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera ha explicat que el 061 va atendre 'in situ' dos ferits de caràcter lleu i va traslladar a Can Misses quatre persones més. Els ferits varen ingressar entre les 21.45 i les 22.30 h i després d'ells, tres argentins d'entre 20 i 61 anys varen ingressar també a l'hospital per intoxicació de fum, però ja han rebut l'alta.

Un altre ferit, de nacionalitat espanyola, encara és a l'UCI amb cremades de primer i segon grau. Aquest era el propietari de l'embarcació que es va calar foc, segons ha explicat el Parc Insular de Bombers, i va sofrir les ferides quan intentava apagar l'incendi.

Com a mesura de precaució, es varen evacuar unes 200 persones de l'edifici on hi ha el garatge i els blocs veïns. En total, es varen desallotjar fins a deu blocs. L'incendi va cremar cinc metres d'eslora del vaixell però no va arribar als vehicles dels voltants. A les 23 h els bombers el donaren per extingit.

stats